torstai 23. helmikuuta 2012

Uusia blogituulia

Kiina-blogi on ehtinyt vanheta jo ihan kunnioitettavaan 80 julkaisun ikään.

Tekstiä on tullut kirjoitettua yllättävän paljon ja saamani palaute on ollut pääsääntöisesti ilahduttavan rohkaisevaa. Uuden lukukauden alkamisen myötä alkanen hidastaa tämän kanssa tahtia, joten tekstejä ei välttämättä ole enää luvassa ihan totuttuun, omasta näkökulmastani suhteelliseen tiuhaan tahtiin.

Tai täytyy nyt katsoa. Pitkään meni niin, että kirjoittamisen aihetta tuli kuin itsestään mieleen tasaisesti parin päivän välein, mutta viime aikoina on tuntunut siltä, että mieli alkanut painaa jarrua. Syynä voi olla tämä (onneksi jo viimeisiään vetelevä) talvi, joka on passivoittanut minut yllättävän tehokkaalla tavalla ja viimeistään tähän päivään mennessä puristanut viimeisetkin kirjoitusmehut bloggaajan pienestä mielestä. Voi kun tuo ainainen sumu jo väistyisi ja harmaiden pilvien tilalle tulisi viimein se tuttu kirkas, sininen taivas ja se paahtava aurinko, jonka lämmössä hikoiltiin täällä tyytyväisinä pitkälle viime syksyyn!

Jatkossa Kiina-blogin antia alkaa olla luettavissa myös Hidasta elämää -sivuston Blogit-osiossa, jonne sain kunnian perustaa oman, pienen nurkkaukseni – kyseinen blogi tottelee nimeä Perillä. Aluksi blogissa on tarkoitus julkaista erinäisiä tässä blogissa julkaistuja herkkuja kuluneilta Kiinan-kuukausiltani, mutta luultavasti myöhemmin kirjoitan sinne myös tarinoita, jotka eivät tämän blogin sivuille päädy (siinä tapauksessa kuitenkin laitan tänne ehdottomasti linkkiä).

Olen tästä tilaisuudesta innoissani, ja kiitos kunniasta kuuluu etupäässä Hidasta elämää -tiimille sekä aina yhtä rohkaisevasti ja suurella mielenkiinnolla touhuihini suhtautuvalle isosiskolleni. Kiitos myös lukijoille, niin ahkerille kommentoijille kuin hiljaisemmillekin seuraajille – osa teistä on ollut mukana jo vuoden 2009 alusta lähtien, enkä voi muuta kuin hämmentyneen nöyrästi kumarrella ja kiitellä sitä, että teitä ihmisiä jaksaa antini kiinnostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti