tiistai 14. helmikuuta 2012

Jinhua-kuvasetti VII

Väliaikaisesti superpienen budjetin seikkailijan onnistuu viihdyttää itseään yllättävän helposti: päätin katsoa muiden kaupunkien sijaan tarkemmin lähelle, syksyllä hankkimani Jinhuan turistikartan puitteisiin. Ensimmäinen matkani vei minut neljällä yuanilla paikallisbussilla "kameliakulttuuripuistoon", joka jo helmikuussa on sangen viehättävä järvi- ja puistoalue siitäkin huolimatta, että puut eivät vielä ole puhjenneet kukkaan, aluetta ei ole kuukausiin turisteja varten ehostettu ja että sinisestä taivaasta ei vielä ole tietoakaan.

Kuvaaminen tuntui sisällä kököttämisen vastapainoksi kuitenkin älyttömän vapauttavalta ja rentouttavalta, ja huomaan jälleen kerran pohtivani, minkä ihmeen takia en saa itseäni ylös ja ulos useammin, vaikka moisia lupauksia kerta toisensa jälkeen tulen tehneeksi...
2 kommenttia:

  1. Tulee mieleen aika Hangzhoussa... Ihania kuvia olet onnistunut ottamaan...Paasitko kiipeamaan tuon Pagodan ylakerroksiin? Aikamoisia rakennuksia ovat.
    Terkut taalta lumen keskelta
    Tuula

    VastaaPoista
  2. Tuula, pagodan ovet olivat säpissä, en tiedä pääsisikö keväämmällä kiipeämään ylös. Täytyy käydä lämpimämmillä säillä kokeilemassa, hyvässä lykyssä teepuutkin ovat silloin kauneimmassa loistossaan!

    VastaaPoista