keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Han Han: Kolme porttia

Tähän ensi alkuun pahoitteluni kaikille Kiina-blogin ystäville: syyskuun alussa tekemäni pienen alkurynnistysyrityksen jälkeen olen päästänyt blogini kuolemaan pystyyn. Aikaa blogin kirjoittamiselle ei yksinkertaisesti enää ole. Ja vaikka aikaa olisikin, olisi blogiteksteille hankala keksiä mielenkiintoisia aiheita nyt, kun en enää asu Kiinassa. En myöskään jaksa kirjoittaa pinnallisia artikkeleita muiden artikkeleiden pohjalta, vaan keskityn mieluummin valmistelemaan isompia, parempia artikkeleita ja etsimään niille julkaisijoita. Niinpä tässä blogissa on jatkossakin luvassa hiljaisuutta  kirjoittelen silloin kun jotakin kirjoittamisen arvoista tapahtuu tai tulee mieleen. Niin kuin nyt. Myös ensi kuun puolella jaan varmasti jossain vaiheessa kuulumisia siitä, kuinka uusi elämä Tallinnassa on lähtenyt käyntiin.

Tällä kertaa haluan jakaa hyviä uutisia: suuri käännösprojektini on saamassa arvoisensa lopun, eli Kolme porttia on pian menossa painoon. Lopputulos näyttää tältä (kuva Basam Booksin verkkosivuilta):


Seuraavana luvassa on kirjan julkaisu ja sitten lokakuun jälkipuoliskolla järjestettävät Helsingin Kirjamessut. Olen lupautunut puhujaksi Kiina-paneeliin, jossa seuraani lyöttäytyy itse sinologi Pertti Seppälä.

Kattavan Han Han -aiheisten blogitekstieni sarjan löydät klikkaamalla tämän sivun reunasta tunnistetta "Han Han".

Voit tutustua Kiinan, kiinan kielen ja kiinalaisen kulttuurin tuntemusta vaativaa osaamista tarjoavan yritykseni verkkosivuihin osoitteessa www.hiinakiina.com

3 kommenttia:

 1. On ollut todella upeaa huomata miten rakkaasta harrastuksestasi on kehittynyt ammatti. Voi etta kun olisi itse Suomessa niin paasisi ensi vuonna kirjamessuille ja seuraamaan teidän paneelia.

  Kirjan kansi on muuten tosi upea!

  VastaaPoista
 2. Kommenttini karkasi jonnekin, en tiedä minne, mutta yritän uudelleen...
  Kirjastasi tulee aivan upea, kansi on mahtava, ONNITTELUNI ! Tarkoitathan nyt taman lokakuun Kirjamessuja ? Yritän tulla sinne kuuntelemaan sita Kiina-paneelia, ja saisin varmaan omistuskirjoituksen kirjaasi :-) Hyvää ja antoisaa syksyn jatkoa sinne Tallinnaan !

  VastaaPoista
 3. Sara ja Tuula, kiitos molemmille pitkäaikaisesta mukanaolosta ja tsempistä - pitkälle on tultu ja nyt on alkamassa kokonaan uusi ja antoisa vaihe elämässä. Juurikin tämän kuun Kirjamessuista on kyse, tarkemmat tiedot paneelista löytyy messujen verkkosivuilta ohjelma-kohdasta minun nimelläni hakemalla.

  VastaaPoista