torstai 2. huhtikuuta 2015

Sana kiinaa päivässä!

Viime viikolla sain ajatuksen perustaa kiinan kieleen liittyvän, englanninkielisen Facebook-sivuston. Chinese Word of the Day jakaa yhden kiinan kielen sanan, ilmauksen tai kirjoitusmerkin joka päivä. Luonnollisesti tarkoitukseni on jakaa sivulla mielenkiintoista sanastoa eikä ihan mitä tahansa mitä eteen sattuu. Tarjolla siis hyödyllisiä tai hyödyttömiä mutta takuuvarmasti kiehtovia ja vaivattomia kurkistuksia kiinan kielen (ja sitä kautta myös Kiinan ja kiinalaisen kulttuurin) maailmaan!

Sivusta saa tykätä ja siitä saa vinkata kaverille!

https://www.facebook.com/chinesewordoftheday

Muista myös tutustua Kiinaan liittyviä kieli- ja asiantuntijapalveluja tarjoavan yritykseni verkkosivuihin osoitteessa www.hiinakiina.com1 kommentti:

  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista